Chris Coene leest voor

Chris Coene leest voor uit Clovis en de wolkenfabriek

Voorlezen. Zeker in deze donkere tijden creëert het een moment van warmte en verbondenheid tussen kinderen en hun ouders. Ook Chris Coene, auteur en trotse opa, leest – in normale tijden – graag voor aan zijn oogappels. Speciaal voor hen, en voor alle andere kleine bengels, klom hij in de Rosmolen in Ertvelde, om er een stukje te brengen uit Clovis en de wolkenfabriek.

Wil je weten hoe het afloopt? Check onze boekenpagina!


   Video

Chris Coene leest voor uit Clovis en de wolkenfabriek

        21 december 2020

Voorlezen. Zeker in deze donkere tijden creëert het een moment van warmte en verbondenheid tussen kinderen en hun ouders. Ook Chris Coene, auteur en trotse opa, leest – in normale tijden – graag voor aan zijn oogappels. Speciaal voor hen, en voor alle andere kleine bengels, klom hij in de Rosmolen in Ertvelde, om er een stukje te brengen uit Clovis en de wolkenfabriek.

Wil je weten hoe het afloopt? Check onze boekenpagina!


   Video

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *