Stephaan Margodt, auteur van 'Het jongetje dat de messen telde'

De schrijfkamer van… Stephaan Margodt

Stephaan Margodt, de auteur van ‘Het Jongetje dat de messen telde’, is een bijzonder intelligente, belezen man. Een man met een grote liefde voor boeken, die ook nog eens erg goed kan schrijven. In deze videoreportage leidt hij je rond in zijn schrijfkamer, langs literaire scharniermomenten, volgepende schriftjes en de ingrediënten voor een goede roman.

Meer weten over ‘Het jongetje dat de messen telde’ en zijn bedenker? Check onze nieuwspagina!


   Video

De schrijfkamer van… Stephaan Margodt

        5 oktober 2019

Stephaan Margodt, de auteur van ‘Het Jongetje dat de messen telde’, is een bijzonder intelligente, belezen man. Een man met een grote liefde voor boeken, die ook nog eens erg goed kan schrijven. In deze videoreportage leidt hij je rond in zijn schrijfkamer, langs literaire scharniermomenten, volgepende schriftjes en de ingrediënten voor een goede roman.

Meer weten over ‘Het jongetje dat de messen telde’ en zijn bedenker? Check onze nieuwspagina!


   Video

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *