Podcast poëzie Ellen Lanckman

Podcast: Ellen Lanckman leest voor

‘t Is weer voorbij, die mooie zomer. De herfst hangt merkbaar in de lucht, boomkruinen verkleuren, de dagen voelen killer aan, de duisternis neemt het langzaam weer over. Met melancholie kijken we terug op de zomerdagen. Maar niet getreurd. Want op weemoedige herfstavonden komt de poëzie van Ellen Lanckman nog meer tot haar recht.

In onze podcast brengen we de mysterieuze, melancholische sfeer van haar gedichten tot bij jou in de huiskamer.

Beluister hem hier:

Wil je Ellens poëzie verder ontdekken? Neem een kijkje in onze webshop.


   Podcast

Podcast: Ellen Lanckman leest voor

        16 september 2019

‘t Is weer voorbij, die mooie zomer. De herfst hangt merkbaar in de lucht, boomkruinen verkleuren, de dagen voelen killer aan, de duisternis neemt het langzaam weer over. Met melancholie kijken we terug op de zomerdagen. Maar niet getreurd. Want op weemoedige herfstavonden komt de poëzie van Ellen Lanckman nog meer tot haar recht.

In onze podcast brengen we de mysterieuze, melancholische sfeer van haar gedichten tot bij jou in de huiskamer.

Beluister hem hier:

Wil je Ellens poëzie verder ontdekken? Neem een kijkje in onze webshop.


   Podcast

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.