Chris Coene vertelt uit Clovis en de wolkenfabriek

Video: Chris Coene vertelt

Chris Coene, auteur van ‘Clovis en de wolkenfabriek’, is een begenadigd verteller. Dat bewees hij begin juli op de Zomerfeesten in Ertvelde. Hij vertelde er (een stukje) uit zijn kinderboek. Het jonge geweld hing aan zijn lippen.

Clovis’ familie heeft al honderden jaren een fabriek. Geen gewone fabriek, nee, een wolkenfabriek! Op een dag is het Clovis’ beurt. Hij krijgt zijn eigen plekje in de fabriek en mag er de meest prachtige wolken maken. Maar er is iets wat hij veel liever zou doen. Wanneer hij dat aan opa vertelt, denkt die terug aan zijn eigen kindertijd, toen hij ervan droomde om verre reizen te maken en de meest afgelegen streken te bezoeken, vol wilde dieren, ook jachtluipaarden! En toen vertelde Chris dit:

Wil je weten hoe het verhaal verder gaat? Ontdek het via deze pagina!

Wil je Chris zelf in huis halen voor een vertelnamiddag? Stuur ons een mailtje!


   Video

Video: Chris Coene vertelt

        11 juli 2019

Chris Coene, auteur van ‘Clovis en de wolkenfabriek’, is een begenadigd verteller. Dat bewees hij begin juli op de Zomerfeesten in Ertvelde. Hij vertelde er (een stukje) uit zijn kinderboek. Het jonge geweld hing aan zijn lippen.

Clovis’ familie heeft al honderden jaren een fabriek. Geen gewone fabriek, nee, een wolkenfabriek! Op een dag is het Clovis’ beurt. Hij krijgt zijn eigen plekje in de fabriek en mag er de meest prachtige wolken maken. Maar er is iets wat hij veel liever zou doen. Wanneer hij dat aan opa vertelt, denkt die terug aan zijn eigen kindertijd, toen hij ervan droomde om verre reizen te maken en de meest afgelegen streken te bezoeken, vol wilde dieren, ook jachtluipaarden! En toen vertelde Chris dit:

Wil je weten hoe het verhaal verder gaat? Ontdek het via deze pagina!

Wil je Chris zelf in huis halen voor een vertelnamiddag? Stuur ons een mailtje!


   Video

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *